Reviews van enkele cliënten

Laat u inspireren door de reviews welke enkele van mijn cliënten hebben geschreven. Heeft u daarna vragen, of denkt u dat ik u kan helpen, kunt u contact met me opnemen.

Salomea Franken

Woorden schieten tekort aan wat ik de afgelopen 30 jaar heb mogen meemaken met Marion. Als patiënt, maar ook als vriendin. Behalve wonderbaarlijke genezingen (bv. een oorontsteking opeens weg) geeft zij ook inzichten tav. voeding en levensstijl. Zij stopt processen wanneer het teveel is of zet in beweging waar het stagneert. Concreet heeft zij mij bij een tal van klachten verholpen. Door haar ben ik in de loop van de jaren gaan inzien hoe mentale processen en voeding in alles doorwerken.
Ook verwijst zij naar een dokter als zij ervaart dat, dat nodig is. Een dienaar van God,(Bless her amien)

Juul van Geffen

Toen ik bij Marion Rosenthal kwam, had ik zoveel lichamelijke en psychische klachten doordat ik in het Jappenkamp geweest ben en dat gelukkig had overleefd. Ik ben geruime tijd bij haar onder behandeling en daardoor is het leven voor mij weer dragelijk geworden, waar ik eerst geen uitweg meer zag. Een galoperatie is daardoor voorkomen. Ook had ik last van een spastische darm. Door de behandeling bij Marion is die nu onder controle.

Gerard Eggerding

In 2000 werd ik geconfronteerd met de noodzaak van een (open) hartoperatie voor de reparatie van een hartklep. Mijn eerste reactie was “O nee dat gaat niet gebeuren”. Ik had nog nooit voor een operatie in een ziekenhuis gelegen.

Wat mij meteen door Marion duidelijk werd, was dat de operatie een goede zaak was waar ik vertrouwen in kon hebben en waar ik beter van zou worden. Vertrouwen in zowel de kunde van de artsen als de steun van mijn partner, familie en vrienden. Marion heeft toen een speciaal ritueel georganiseerd waarbij ze eenieder die ik erbij wilde van tevoren had gesproken om hun inbreng in het ritueel door te nemen. 

De operatie en de weken van herstel gingen wonderbaarlijk voorspoedig.  Nu 16 jaar later kan ik nog steeds zeggen hoe goed het is geweest dat ik Marion destijds heb benaderd.

Joke Goudswaard

Een wonder? Je zou ’t wel zeggen…
De diagnose ‘onvruchtbaar’ hoort bij mijn levensverhaal. Toch zijn er uiteindelijk op de meest onverwachte momenten kinderen gekomen. De behandeling bij Marion – energetisch, via klanken en helder horen, het openen van een deel in mij dat op slot zat en verbinding leggend met een te verwachten kindje.

Dit alles droeg ertoe bij dat ik ‘zomaar ineens’ zwanger werd. Ze beloofde niets, maar deed wat ze kon in het krachtenspel van een groter geheel. Een wonder!

Hans Steenhorst

Nadat op reguliere wijze een ontsteking in mijn arm niet goed genas en ik door de medicijnen ook nog problemen met mijn lever kreeg, ben ik naar Marion gegaan. Zij zag dat de ontsteking veroorzaakt werd door een bacterie uit de aarde, opgedaan in mijn werk op de boerderij.

Door haar behandeling genas de ontsteking en verdween eveneens een carpaal tunnelsyndroom in mijn rechterpols.

Astrid Schröder

Het verhaal van Rik:
Bij Marion gekomen voorjaar 1981, omdat Rik bijna niet meer wilde lopen en de artsen geen echte oplossing hadden. Steunzolen?? bij een kind van nog geen 2 jaar? Zelf had ik toevallig een zeegroen/ blauwe jas gekocht met bloemen rondjes (niets voor mij) en toen ik bij haar kwam en die jas aan had, zei Marion meteen: "dat is de goede kleur voor Rik". Ik had toen nog nooit van kleuren-therapie gehoord. In het gesprek wat volgde kwam er veel uit. Rik had als baby veel gehuild en had 2 liesbreuken waaraan hij is geholpen. Marion zei "dat kwam door het vele huilen en hij had moeite om op de aarde te wennen". Dat klonk logisch, na een moeilijke zwangerschap en een geboorte 5 weken te vroeg via een keizersnede. Zo bekeken de artsen het gewoon niet.

Zelf had ik veel pijn in mijn benen en toen zei Marion "dat is de pijn van Rik, die heeft een energie blokkade naar zijn benen omdat hij alle energie nodig heeft om goed te volgroeien in de buik van zijn moeder." Zij zou hem behandelen via Rik zijn foto. Mijn man en ik volgden Rik natuurlijk goed de tijd erna en geloofden het bijna niet. Hij ging weer steeds meer zelf lopen. In mei ging ik een weekje bijtanken en met een vriendin op vakantie. Toen ik terug kwam en in de auto zat, zei ik tegen mijn man dat mijn benen weer zeer deden. "Oh!" zei hij, "Rik klaagt ook weer over pijn." Opnieuw contact met Marion opgenomen en die behandelde Rik nogmaals een aantal keer via de foto. Daarna was het over.