Over Marion Rosenthal

U heeft mij gevonden via de digitale weg en dat is fijn.

Ik werk al heel lang en tot nu toe ging de communicatie hoe mensen mij vonden, bijna uitsluitend via mond op mond reclame. Maar de tijden veranderen en graag wil ik mee veranderen.

Wat doe ik?

Ik heb te maken met Verbindingen leggen in de meest brede zin van het woord en met de "1e Stap". Dat zal ik uitleggen. Mensen komen bij mij met de meest uiteenlopende vragen en in allerlei situaties. Ik begon ongeveer 40 jaar geleden als Paranormaal Genezer en in de Reviews en Verhalen op de website kunt U, als U dat wil, daarover lezen.

Maar wat ik de laatste jaren steeds méér doe en ook graag wìl doen, is een helpende hand reiken wanneer of waar iemand is vastgelopen in zijn/haar leven of dreigt vast te lopen, zodat diegene weer verder kan.

Hoe gaat dat hier dan?

Er is eerst een intake en een gesprek, zodat ik een beeld kan krijgen van de persoon en zijn/haar situatie. Daarna maak ik een bij de persoon passend Ritueel, indien de situatie dat verlangd, want ik doe dit niet voor iedereen. zodat een eerste stap naar verandering op gang kan komen. Je zou het kunnen vergelijken met een veerman die met zijn bootje mensen naar de overkant van het water brengt.

Ooit noemde een leraar mij "Meester van de 1e stap". Die term is altijd bij mij blijven hangen en nu na ruim 40 jaar praktijk in het begeleiden van mensen, merk ik dat voor mij een volgende episode is aangebroken nl. om in desgewenst korte tijd, mogelijk een verandering teweeg te brengen in iemands leven of in een situatie.

"Er is voor alles een juiste tijd, een juiste plaats en het goede moment."

 

Wat zijn mijn interesses en wat heb ik zoal gedaan tot nu toe?

Van jongsaf aan ben ik geïnteresseerd in "hoe een mens gezond, blij en gelukkig kan leven" in de natuur- in muziek en in veel wat ik om mij heen waarneem en van binnen voel. Dat heeft geresulteerd in vele, uiteenlopende ontmoetingen, uitwisselingen, studies, opleidingen en ervaringen, waarvan ik er een aantal wil noemen. In mijn jeugd was ik vaak te vinden op een boerderij in de buurt van Nijmegen, waar ik leerde koeien melken, hooien en tractor rijden. Dat bracht me op het idee, dat ik mezelf wilde kunnen redden in het leven en zo leerde ik in een Amsterdamse bakkerij brood bakken. Later ook in bakkerijen in Frankrijk en Zwitserland.

Daarna liftte ik vele jaren alleen door vele landen in Europa en Azie en verdiende onderweg geld o.a.door dwarsfluit te spelen in restaurants of schoon te maken. Er volgde een studie Frans in Parijs. Een studie Fotografie in Amsterdam en in Genève, waarna ik werkzaam was als fotografe o.a. in Nederland, Frankrijk en Zwitserland.

Dit alles leidde op 28-jarige leeftijd tot een eigen praktijk als Paranormaal Genezer en na een aantal jaar tot officieel erkend lid in Nederland van de NFPN (Nederlandse Federatie voor Paranormale Genezers) en in Engeland eveneens tot officieel erkend lid van de Spiritual Healers. Opleidingen volgden in o.a. voeding en gezondheid, handlijnkunde en getallenleer.

Vanaf 2007 heb ik in mijn woonplaats Alkmaar allerlei acties opgezet om de vreugde in de stad te helpen verhogen. Zo deelde ik onder andere 3 jaar achtereen samen met enkele mensen bij het begin van de lente bloemen uit, met aan elke bloem een kaartje met een goede wens erop, zwaaide ik mensen uit die met de trein reisden, waarbij ze konden kiezen of ze "small", "medium" of "large" uitgezwaaid wilden worden. (small uitgezwaaid door 1 persoon, medium uitgezwaaid door 2 personen die met de trein meerenden, large uitgezwaaid door 7 mensen en met een spandoek).

Sinds een jaar of 10 werk ik samen met Salomea Saida Franken, een oorspronkelijk mens en Kunstenares, aan bijzondere Voorstellingen die ontstaan door de intense ontmoetingen die wij hebben van mens tot mens. De afgelopen jaren dient zich ook het Spreken meer aan, zoals Spreken in de Synagoge of in de Kerk of recent bij de Fakkeltocht voor Verdraagzaamheid in Alkmaar.

Lees hier mijn recente voordrachten